Čelik je naša strast.

Stručnost i specijaliziranost prema radu s čelikom potiče nas da kreiramo brza rješenja uz maksimalnu iskoristivost prostora i osjetnu ekonomsku uštedu.

Rezultat su kvalitetne konstrukcije pogodne za raznovrsnu i promjenjivu uporabu prostora.

Prezentaciju našeg društva ili primjer procesa gradnje pogledajte na linkovima:

STRUKTO GRUPA PROCES GRADNJE

PROIZVODNJA ČELIČNIH KONSTRUKCIJA

Niti jedan materijal ne nudi toliko mogućnosti, raznovrsnosti oblikovanja i primjene kao što nudi čelik. Fokusiranost na visoku kvalitetu izrade u segmentu nosivih konstrukcija omogućava sudjelovanje u projektima sa strogim kriterijima kvalitete.

saznajte više

MONTAŽNE HALE

Montažne hale idealan su izbor za prostore u kojim je bitna kontrolirana temperatura u svim vremenskim uvjetima, uz mogućnost raznovrsnog dizajna i arhitektonskih rješenja. Ekonomski isplative i brzo realizirane, montažne hale primjenjuju se za proizvodne djelatnosti, poslovnu namjenu, skladišnu, poljoprivredu, za potrebe skladištenja, pa i izgradnje poslovnih i stambenih zgrada.

saznajte više

INDUSTRIJSKI ŠATORI

Odabir industrijskih šatora naspram tradicionalnih zgrada donosi mnoštvo mogućnosti: prirodno osvjetljene interijere, različite načine temeljenja, natkrivanje velikih površina te mogućnost povoljnog premještanja objekta, a sve uz značajnu uštedu novaca i vremena. potrebnog za izgradnju.

saznajte više

REKONSTRUKCIJE I DOGRADNJE

Trebate prenamjenu ili proširenje postojećeg prostora? Čelične konstrukcije iznimno su prilagodljive vašim zahtjevima i lako nadvladavaju izazove koje srećete na putu do ostvarivanja svoje ideje. Novi tip uporaba ili proširenje prostora u svrhu rasta i razvoja postižemo uz zamjetnu ekonomsku i vremensku isplativost.

saznajte više

STRUKTO GRUPA D.O.O.
Industrijska cesta 26, 10 360 Sesvete, Zagreb
info@strukto.hr
tel: + 385 (1) 231 3274

KONTAKTIRAJTE NAS

Dali su nam povjerenje: