O NAMA

Strukto Grupa, vaš pouzdan partner u građevinskim rješenjima, osigurava vrhunsku stručnost i kvalitetu za svaki projekt.

od ideje do realizacije

Dobrodošli u Strukto Grupu – vašeg pouzdanog partnera u građevinskim rješenjima od 2017. godine. Naša priča započela je sa strašću i vizijom dvojice kolega – Vjekoslava Šimunovića, magistra inženjeringa građevinarstva, i Ivana Šimovića, diplomiranog inženjera građevinarstva. Od same ideje do realizacije, naša tvrtka je vođena željom za stvaranjem kvalitetnih i inovativnih rješenja.

Specializirani smo za proizvodnju čeličnih konstrukcija, montažnih hala, industrijskih šatora te rekonstrukcija i dogradnji. Kroz godine rada i predanosti, uspjeli smo se etablirati na tržištu i stvoriti čvrste veze s našim klijentima.

Naša predanost kvaliteti i stručnosti osigurava vrhunsku obradu projekata. S nama, vaši izazovi postaju prilike za postavljanje novih standarda.

724+

odrađenih projekata

7549+

tona proizvedenog čelika

Naša misija je kontinuirano unaprjeđivati građevinske projekte kroz primjenu najnovijih tehnologija i pristupa kako bismo doprinijeli razvoju održivih i funkcionalnih građevinskih rješenja.
Vjekoslav Šimunović
mag.ing.građ
Težimo postati partnerom po izboru za klijente koji traže visokokvalitetna rješenja i besprijekornu uslugu. Slijedeći našu viziju, želimo ostvariti kontinuirani rast i napredak kako bismo postali referentna točka u industriji građevinskih konstrukcija.
Ivan Šimović
bacc.ing.građ

Hala 28.5x50m Donji Dragonožec

DALI SU NAM POVJERENJE